ALANYASPOR'DAN AYRILDI

Alanyaspor'da kadro dışı kalan ve kendisine kulüp bulması istenen Ahmet Şahbaz, sözleşmesini karşılıklı olarak fesih ettiğini açıkladı

ALANYASPOR'DAN AYRILDI

Multigroup Alanyaspor'da teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması istenen Ahmet Şahbaz, sosyal medya hesabından 1 saat önce yaptığı açıklamada, "Multigroup Alanyaspor ile olan sözleşmemi bugün itibariyle fesih etmiş bulunmaktayım" dedi. Hüseyin Kalpar'ın gelmesiyle kadroya girmekte zorlanan ve son zamanlarda A2 takımı ile antrenmanlara cikan Şahbaz'dan son olarak kendisine kulüp bulması istenmişti. Bu doğrultuda Alanyaspor ile bağlarını tamamen kopardığını sosyal medya üzerinden duyuran Ahmet  Şahbaz'ın hangi takımla anlaştığı henüz öğrenilemedi. 

banner111
Ahmet Şahbaz kimdir? 

12 Mart 1991 Andırın doğumlu 24 yaşındaki futbolcu 2009/2010 sezonunda Kahramanmaraşspor'da başladığı futbol hayatına, sırasıyla Beylerbeyispor, Arsinspor, Silivrispor formalarını giydi. 2013/2014 sezonunda Süper Lig ekibi Sivasspor'a transfer olan Şahbaz, burada 2 sezon oynadı. Alanyaspor'a ise 2014/2015 sezonunda gelen futbolcu, Alanyaspor forması ile toplamda 19 maça çıktı. A2 Takımla ise 5 maça çıkan defans oyuncusu Şahbaz, bu karşılaşmalarda hiç golle tanışamadı. 

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2016, 18:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83