Alanyaspor'dan Fenerbahçe maçıyla ilgili taraftarlara uyarı

Alanyaspor, Pazartesi saat 20.00'de Alanya'da Bahçeşehir Okulları Stadı'nda oynanacak Alanyaspor Fenerbahçe maçıyla ilgili taraftarları uyardı.

Alanyaspor'dan Fenerbahçe maçıyla ilgili taraftarlara uyarı
Konuyla ilgili açıklama şöyle:

Taraftarlarımıza duyurulur

- Takımımızın Süper Lig Cemil Usta Sezonu 4'üncü haftasında 16 Eylül Pazartesi günü Fenerbahçe ile saat 20.00'da Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın biletleri bugün saat 15.00'da satışa sunuldu. Taraftarlarımız, biletlerini maç saatine kadar kulübümüzün bilet satış gişesi ve 11 Eylül Çarşamba gününden itibaren Alanyaspor Store Passolig Gişesi'nden, www.passo.com.tr internet portalından, N’Kolay satış noktaları ve 0850 724 33 44 numaralı çağrı merkezinden, maç günü ise Bahçeşehir Okulları Stadyumu'ndaki Passolig bilet satış gişelerinden satın alabilirler. Maç günü kulüp bilet satış gişesinde Passolig kartı basımı ve kombine satışı yapılmayacak, yalnızca bilet satışı yapılacaktır.

- Taraftarlar arasında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için VIP dahil Alanyaspor tribünlerine kesinlikle başka kulüplerin forma, atkı vs ürünleriyle girmesi yasaktır ve çocuk misafirlerimiz dahil olmak üzere bu şekilde girmek isteyenler engellenecektir. Bu konuda gerekli hassasiyetin gösterilmesini önemle rica ederiz.

- Bileti olmayan taraftarlar kesinlikle birinci güvenlik bariyerinden içeriye alınmayacaktır. Tüm futbolseverlerin önceden biletlerini alması gerekmektedir. Ayrıca tüm futbolseverlerin kendilerine ait numaralı koltuklarda oturmaları gerektiğini, aksi taktirde görevlilerin müdahale edeceğini önemle duyururuz.

- 7 yaşından büyük çocuklar biletsiz olarak stada alınmayacaktır. Stada giren 7 yaş ve altındaki çocuklar da yoğunluk nedeniyle ebeveynleri ile aynı koltukta maçı izleyebilecektir. Bu konuyla ilgili turnikelerde ve tribünlerde gerekli önlemler alınmıştır. Lütfen bu konuda görevlilere yardımcı olalım.

- 6222 sayılı 'Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da yapılan değişiklikler nedeniyle kulümübüzün ağır cezalarla muhatap olmaması için sahaya çakmak, su vs gibi yabancı maddeleri kesinlikle atmayalım. Çirkin ve kötü tezahürattan uzak duralım.

- Karşılaşmada kesinlikle merdiven boşluklarına oturmayalım. Oturanlar ise görevliler tarafından kaldırılacaktır.

- Yaşanabilecek trafik yoğunluğu nedeniyle stada en az 1,5 saat önce gelinmesi taraftarlarımızın menfaatine olacaktır. 

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2019, 22:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83