Alanyaspor'dan ilginç yasak

Aytemiz Alanyaspor Kulübü gazeteciler için ilginç bir uygulamaya gitti

Alanyaspor'dan ilginç yasak
Aytemiz Alanyaspor kulübü şok bir karar alarak gazetecilerin kulübe girişlerini, idmanları takibini, röportaj-haber yapmalarını yasaklayan bir karar aldı.

Daha önce de idmanların kısıtlanması nedeniyle sadece belirlenen antrenmanların ilk 15 dakikasını takip edebilen gazeteciler bu kurala harfiyen uyuyor ve hiçbir şekilde sorun yaşanmıyordu. Ancak Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, aldığı yeni bir kararla gazetecilere kısıtlama getirdi. Bunun üzerine kulüpte bir süredir uygulanan kısıtlamalardan zaten rahatsız olan gazeteciler, yeni kısıtlamaları da protesto ederek akşam saatlerinde yapılacak olan imza törenine katılmama kararı aldı.  Kongrede "Alanyaspor şeffaftır" diyen kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu'nun aldığı bu karar şaşkınlıkla karşılandı. 

İşte Kulübün kısıtlamayı duyurduğu o mesaj:

Değerli basın mensubu arkadaşlarımız;

Kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu'nun talimatı gereği, medya mensubu arkadaşlarımızın antrenman ve basın toplantılarının takibini önceden belirlenecek düzen içerisinde yapılması ve bu organizasyonlar harici tesislere girişlerin (özel röportaj talebi, misafirlik vs.) sınırlandırılmasına karar verilmiştir. Organizasyonlar saatleri ve diğer bilgiler medya grubundan paylaşılacak, katılacak olan arkadaşların isimleri de güvenliğe bildirilecektir.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 23:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83