Alanyaspor'dan kötü seri! 9 maça çıktı

Alanyaspor'dan kötü seri! 9 maça çıktı
Süper Lig'de son 2 maçını kaybeden Fatih Karagümrük, sahasında zirve mücadelesi veren Alanyaspor'u sahasında 2-0 mağlup etti. Ev sahibi ekibin gollerini Alessane Ndao ve Fabio Borini kaydetti. Akdeniz ekibi ise deplasmanda kazanamama serisini 9 maça çıkardı.

Süper Lig'de 27. hafta mücadelesinde Şenol Can'ın takımı Fatih Karagümrük ile Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Alanyaspor kozlarını paylaştı.Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadelede Fatih Karagümrük, 2-0'lık skorla kazandı. Karagümrük'e galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Alassane Ndao ve 88'de Fabio Borini kaydetti.

24 yaşındaki Senegalli Alassane Ndao bu sezon ligde 25. maçında 8 gol ve 5 asistlik performansa ulaştı. Borini ise 10. maçında 5. golünü attı.

ALANYA'NIN DEPLASMAN FOBİSİ SÜRDÜ

Alınan bu sonucun ardından Fatih Karagümrük puanını 40'a yükseltti. İstanbul temsilcisi 2 maç sonra hanesine 3 puan yazdırdı. Alanyaspor ise 42 puanda kaldı. Üst üste ikinci yenilgisini alan Alanyaspor, son 3 maçından 1 puan çıkarabildi. Akdeniz ekibi ayrıca, deplasmanda oynadığı son 9 maçta galibiyet alamadı.Ligin bir sonraki haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Erzurumspor ile karşılaşacak. Alanyaspor sahasında Göztepe'yi ağırlayacak 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2021, 20:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83