Alanyaspor'dan muhteşem prova: 2-1

Alanyasporumuz, Avusturya’daki 2’nci hazırlık maçında Yunanistan’ın Asteras Tripolis takımıyla karşılaştı. St. Ulrich sahasında oynanan ve kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu'nun da izlediği karşılaşmayı takımımız 2-1 kazandı.

Takımımız sahaya Remy, Gassama, Birol, Fofana, N'Sakala, Sackey, Maniatis, Efecan, M'Billa, Emre Akbaba ve Vagner Love ilk 11'i ile başladı. Maçın 6'ncı dakikasında savunmadan ileri atılan topu takip eden ve savunmanın arkasına sarkan M'Billa meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-0. 24'üncü dakikada rakip ceza sahasının yaklaşık 5 metre dışından kazanılan serbest vuruşta topun başına Emre Akbaba geçti. Emre'nin sert şutunda top baraja çarparak yön değiştirdi ve kalecinin sağından ağlara gitti: 2-0. Karşılaşmanın ilk yarısı takımımızın 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı. 
Maçın 2'nci yarısının başında Birol, Gassama ve M'Billa'nın yerine Berkan, Emre Nefiz ve Cenk Ahmet oyuna girdi. İlerleyen dakikalarda N'Sakala ve Emre Akbaba yerini Tolga ve Taha'ya bıraktı. Karşılaşmanın 52'nci dakikasında Fofana'nın cea sahasında müdahalesiyle Cedric yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Pablo gole çevirdi: 2-1. 2'nci yarısı yağmur altında oynanan karşılaşma takımımızın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. 



Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2017, 09:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83