ALANYASPOR'DAN ŞAMPİYONLUK PİYANGOSU

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Multigroup Alanyaspor Kulübü, maddi kaynak yaratmak amacıyla eşya piyangosu düzenliyor. Milli Piyango İdaresi ve Alanya Kaymakamlığı'nın izniyle 29 Mayıs 2016 tarihinde gerçekleştirilecek çekiliş kapsamında otomobilden motosiklete, televizyondan çamaşır makinesine, bisikletten Alanyaspor formasına kadar 580 talihliye toplam 201 bin 850 TL değerinde ikramiye verilecek. Biletler 20 TL'den satılacak.

ALANYASPOR'DAN ŞAMPİYONLUK PİYANGOSU

 Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, ligde son haftalara girilirken Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren kulübe kaynak yaratmak amacıyla eşya piyangosu kampanyası başlattıklarını söyledi. Kampanyada hedefe ulaşılabilmesi için turizmci, işadamı, esnaf ve taraftarların destek vermesi gerektiğini belirten Çavuşoğlu, "Amacımız takım şampiyonluk mücadelesi verirken kulübe maddi anlamda kaynak yaratmak. Herkesi eşya piyangomuza katılarak kulübümüze desek olmaya davet ediyorum” dedi. 

banner111
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise bu projenin ligde şampiyonluk mücadelesi veren turuncu yeşilli kulüp için büyük önem taşıdığına dikkati çekerek her kesimden destek gelmesi gerektiğini söyledi. Piyango biletlerinden herkesin gücü ölçüsünde satın almasını isteyen Bakan Çavuşoğlu, “Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takıma destek olmak için tam zamanı. Bu kampanya iyi bir fırsat. Herkesi bilet alarak kulübümüze destek olmaya davet ediyorum” dedi. 

Kaymakam Hasan Tanrıseven ve Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de eşya piyangosuna destek verdi. Şampiyonluk mücadelesi veren Multigroul Alanyasapor’un desteğe en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde herkesi eşya piyangosuna katılmaya davet eden Tanrıseven ve Yücel, “Alanya halkı her zaman kulübümüzün yanında olmuştur. Bu projeye de destek olacaklarına inanıyoruz” diye konuştular. 

İkramiyeler ise şöyle: 

1 adet Toyota Corolla, 1 adet Kral motosiklet, 3 adet Beko LED Televizyon, 5 adet Beko çamaşır makinesi, 20 adet Beko çamaşır makinesi, 100 adet Salcano bisiklet, 150 adet Casper tablet ve 300 adet Alanyaspor forması. 






Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 09:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83