'Alanyaspor kamp tesisi durdu haberleri gerçeği yansıtmıyor'

CHP'nin Alanya belediye Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar, Mahmutlar'daki Alanyaspor tesislerinin durdurulduğu haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

'Alanyaspor kamp tesisi durdu haberleri gerçeği yansıtmıyor'
 Bugün bölgede yapılan çalışmaların resimlerini sosyal medya hesabından paylaşan Bağışlar, "Alanyaspor taraftarı ve Mahmutlarspor Kulüp Başkanlığı olarak, Mahmutlar'da yapımı devam eden ve bugün basına farklı şekillerde yansıyan Alanyaspor Kamp Tesisi inşaatının Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek tarafından durdurulacağına ilişkin yazılı ve görsel haberlerin gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum ve Alanya aşığı başkanımızın, ekonomik hassasiyetler hariç, böyle bir duruma mahal vermeyeceğini tahmin ediyorum.

Öyle ki; an itibariyle yapmış olduğum incelemelerde yüklenici firma bugün de dahil olmak üzere hafriyat çalışmalarına devam etmektedir. Başkanımızın vereceği karara saygı duymakla birlikte tesis inşaatının devam etmesi yönünde taraf olduğumu Alanya ve Mahmutlar'lı bir siyasetçi olarak kişisel beyanımı paylaşmak isterim"  dedi. 

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2019, 16:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83