Alanyaspor Malatya'ya konuk oluyor

Alanyaspor Malatya'ya konuk oluyor
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'de kötü günler geçiren Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği mücadele saat 16.00'da başlayacak.

Süper Lig'de 52 puanla 5. sırada bulunan temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, 34 puanla düşme hattının hemen üstünde yer alan 16. sıradaki Yeni Malatyaspor ile bugün deplasmanda karşılaşacak. Ligde son haftalarda inişli çıkışlı bir performans sergileyen ve son 5 maçta 2 galibiyet 3 mağlubiyetle 6 puan toplayabilen Alanyaspor, 13 maçtır kazanamayan Yeni Malatyaspor'a konuk olacak. Son haftalara gelinirken ilk 5 hedefinden sapmak istemeyen turuncu yeşilliler, Malatya'dan puan ya da puanlarla ayrılmak istiyor.
Aytemiz Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'de bugüne kadar 7 kez karşı karşıya geldiler. Bu maçların 3'ünü Alanyaspor kazanırken, 1 maçı Yeni Malatyaspor kazandı. 3 karşılaşmada ise taraflar puanları paylaştı. Malatya'da oynanan 3 maçta Alanyaspor 1 kez sahadan galip ayrılan taraf olurken, 2 maçta rakipler birbirine üstünlük sağlayamadı. Ligin ilk yarısında Alanya'da oynanan maç ise 1-1'lik skorla sona erdi. Bugüne dek iki takım arasında oynanan maçlarda turuncu yeşilli takım rakip fileleri 8 kez havalandırırken, sarı kırmızılı takım ise Alanyaspor kalesine 7 gol bıraktı. İki takım arasında oynanan maçlarda en gollü karşılaşma ise 2019-2020 sezonunda oynanan maç oldu. Malatya'da oynanan maçı Alanyaspor 3-2'lik skorla kazandı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2021, 10:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83