Alanyaspor şeytanın bacağını kırmak istiyor

Süper Lig'in 8. haftasında Medipol Başakşehir, yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. İki takım bu müsabakayla 3. randevusuna çıkmış olacak.

Alanyaspor şeytanın bacağını kırmak istiyor
Süper Lig'in 8. haftasında Medipol Başakşehir, 14 Ekim Cumartesi günü sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak. Geride kalan 7 haftada turuncu-lacivertli takım, 4 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlik sonucu topladığı 13 puanla 5. sırada yer alırken, Akdeniz temsilcisi ile 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak elde ettiği 10 puanla 8. sırada bulunuyor.

Ligde 3. maç

Daha önce Süper Lig'de 2 kez karşı karşıya gelen Başakşehir ve Alanyaspor arasındaki mücadelelerde gülen taraf İstanbul ekibi oldu. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında deplasmanda rakibini 5-0 mağlup eden Abdullah Avcı'nın öğrencileri, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı da 2-1 kazanmasını bildi.

Alanyaspor'un formu yerinde

Aytemiz Alanyaspor, ligde son 4 karşılaşmada 3 galibiyet elde etti. Susic'in takımı bu periyotta sadece evinde Fenerbahçe'ye kaybetti. Alanya temsilcisi, aynı zamanda deplasmanda oynadığı son 2 maçta da sırasıyla Konyaspor'u 2-0, Trabzonspor'u da 4-3 yenmeyi başardı.

Düdük Serkan Çınar'da

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda yarın saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 18:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83