Alanyaspor, Sivas maçına hazır

Alanyaspor, Sivas maçına hazır
Süper Lig'in ilk haftasında yarın Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimiz Alanyaspor, bu maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla tamamladı

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 1. hafta maçında yarın Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak. 4 Eylül Stadyumu'nda saat 17.00'de başlayacak olan mücadeleyi FIFA Kokartlı hakemlerimizden Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamlayan turuncu yeşilliler, saat 15.00'de Gazipaşa Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla Sivas'a gidecek ve kampa girerek yarınki maç saatini beklemeye başlayacak.

KADRO MERAK EDİLİYOR

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan'ın ise Sivasspor'a karşı nasıl bir ilk 11 sahaya süreceği merak konusu oldu. Genç teknik adamın zorlu mücadelede, kalede Marafona, savunmada Juanfran, Tzavellas, Caulker, Moubandje, orta alanda Ceyhun, Salih, Bakasetas, hücumda Efecan, Davidson ve ileri uçta da Bareiro'ya şans vermesi bekleniyor. Öte yandan, Sivasspor maçı için dün yeniden Kovid-19 testi yapılan Aytemiz Alanspor'da, teknik ekip, oyuncular ve personele yapılan testlerin tamamının negatif çıktığı belirtildi.  

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2020, 13:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83