Alanyaspor sokak hayvanlarına ‘sahadan’ destek verdi

Antalya, Isparta ve Burdur’da sahipsiz, yardıma muhtaç sokak hayvanlarının bakım ve tedavi masraflarını üstlenen CK Akdeniz Elektrik’in HAYTAP işbirliği ile yürüttüğü sosyal sorumluluk projesine Alanyaspor ‘sahadan’ destek verdi. Alanyaspor-Akhisar Belediyespor karşılaması öncesinde futbolcular sahaya ‘Sokak hayvanlarına sahip çıkalım, tüm enerjimizle onları koruyalım’ yazılı pankart ile çıktı.

Alanyaspor sokak hayvanlarına ‘sahadan’ destek verdi
CK Akdeniz Elektrik’in ‘Enerjimiz Dostlarımız İçin’ sloganıyla HAYTAP ile birlikte yürüttüğü projeye Alanyaspor’dan destek geldi. Hafta sonu Alanyaspor-Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde Alanyasporlu futbolcular, sokak hayvanlarına yapılan kötü muamelelere dikkat çekmek ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla sahaya ellerinde “Sokak hayvanlarına sevgimizle sahip çıkalım, tüm enerjimizle onları koruyalım” yazılı pankart ile çıktı. Futbolcuların bu davranışı taraftarlardan da büyük alkış aldı. 

Değerli: “Gösterdikleri duyarlılık için sonsuz teşekkürler” 

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli, “Bölgemizdeki tedaviye muhtaç sokak hayvanlarının eski sağlıklarına kavuşmaları için kaynak yaratıyoruz. Tüm bakım ve tedaviler HAYTAP’ın gözetimindeki uzman veterinerler tarafından yapılıyor. Özellikle hizmet verdiğimiz bölgede yaşayan sokak hayvanlarının haklarını gözetip, onlara yardımcı olurken bölgemizdeki çocuklara ve yetişkinlere hayvan sevgisini aşılamayı da hedefliyoruz. Buradan tüm Alanyasporlu futbolculara gösterdikleri duyarlılık ve ‘enerjimizi sahaya taşıdıkları’ için sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

30’un üzerinde sokak hayvanı sağlığına kavuştu 

Alanyaspor’un da dikkat çektiği projede gelen ihbarlardan hareket ederek sahipsiz, yardımca muhtaç, hasta ve kötü muamele gören sokak hayvanlarının bakım ve tedavi masrafları karşılanıyor. Haziran 2017’de başlatılan proje çerçevesinde bugüne kadar 30’un üzerinde sokak hayvanı eski sağlığına kavuşarak, doğal yaşama kazandırıldı. 

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 13:27

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83