Alanyaspor tribünleri tarih yazdı

Aytemiz Alanyaspor'un Atiker Konyaspor ile oynadığı mücadelede tribünler tıklım tıklım doldu ve tarih yazıldı.

Alanyaspor tribünleri tarih yazdı
Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Aytemiz Alanyaspor ve Atiker Konyaspor karşı karşıya geldi. Alanyaspor taraftarı kritik maçta tribünleri tıka basa doldurdular. 10 bine yakın Alanyaspor taraftarı tribünlerde 90 dakika boyunca takımına destek olarak güzel bir atmosfer oluşturdurlar. Taraftarlar tarafından maç öncesi yapılan AFRİN kareografisi ise tüm Türkiye tarafından oldukça beğenildi.

DERE'DEN ALANYASPOR'A DESTEK

Maçı izleyenler arasında önemli isimlerde vardı. Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkanı Adlıhan Dere protokol tribününden maçı takip eden isimler arasındaydı. Alanyaspor Kulüp Başanı Hasan Çavuşoğlu'na protokolde eşlik eden diğer isimler ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ydu.

YÜCEL TARAFTARIN ARASINDA

Protokol tribününde olmayan bir isim ise dikkatleri çekti. A. Alanyaspor'un her maçına gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel bu kez protokol tribününden değil taraftarların arasından maçı seyretmeyi seçti. Maraton tribününden stada giriş yapan Yücel, maçı taraftarlarla birlikte takip ederken hop oturup hop kalktı. 

AKÇALIOĞLU HER ZAMANKİ YERİNDE

Alanya Diş Hastanesi'nin Kadın Başhekimi Elif Çelik Akçalıoğlu'da tribünlerdeki yerini aldı. Turuncu yeşilli renklere aşkı ile bilinen ve deplasmanlara dahi giden Akçalıoğlu, maçı eşi ve Alanya Belediye Meclisi Eski Üyesi ve Ak Parti Antalya Milletvekili Aday Adayı Hüsnü Akçalıoğlu ile izledi. İkiliye oğulları Kerem'de eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2018, 10:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83