Alanyaspor tribünlerine yeni bir renk geliyor

ALKÜ'de bugün yapılan görüşme sonucu üniversite öğrencilerinden oluşan bir taraftar grubu oluşturulmasına karar verildi.

Alanyaspor tribünlerine yeni bir renk geliyor
Aytemiz Alanyaspor'un Taraftarlardan Sorumlu Asbaşkanı Bilal Gömeç, Şimşekler Gurubu Lideri Fatih Aslan, Yörükler Gurubu Lideri Hilmi Güney ve Kale Arkası Gurubu Lideri Arif Çakmak bugün Alanya Alaadin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı'nı ziyaret ettiler. Ziyarette ALKÜ Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanı Hayri Akın ve Alanya Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Harun Aytemur'da hazır bulundu. 

YENİ GURUP OLUŞTURULACAK

Ziyarette Rektör Pınarbaşı'na Aytemiz Alanyaspor'a verdikleri destekleri için teşekkür edildi. Asbaşkan Bilal Gömeç ve taraftar gurubu liderlerleri Rektör Pınarbaşı'dan üniversite öğrencilerinden oluşan yeni bir taraftar gurubu oluşturulması talebinde bulundular. 

Özellikle maddi durumu yetersiz olan öğrencilere kulüp tarafından bilet yardımıda yapılacağını belirten Bilal Gömeç, Alanyaspor sevgisinin bu yolla tüm Türkiye'ye yayılacağını söyledi. 

Teklife oldukça sıcak bakan Rektör Pınarbaşı'da ziyaretleri için teşekkür ederek, "Alanyasporumuz bizim göz bebeğimiz. Ben her hafta Alanyaspor maçlarına gidiyorum. Şehrimizin takımına sahip çıkmak hepimizin görevidir. Alanyasporumuz öğrencilerimizi maça götürmek istiyor. Biz de ekibimizle bunun çalışmasını başlattık. Daha önce Alanyaspor'la ilgili yaptığı calışmalardan dolayı Harun Bey'e bu görevi verdik. SKS Daire Başkanlığımız ve Özel Kalem Müdürlüğümüz de bu konuda destek verecek." dedi
Prof. Dr. Pınarbaşı'nın talimatı doğrultusunda Daha önce öğrenciler ve Rektör Pınarbaşı'nı Aytemiz Alanyaspor tribününde buluşturan Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Harun Aytemur görevi üstlendi. Aytemur'un öncülüğünde oluşturulacak olan öğrenci taraftar gurubu tribünlerde yerini alacak ve Aytemiz Alanyaspor'a destek olacaklar. 

Ayrıca görüşmede bir de söyleşi yapılmasına karar verildi. Aytemiz Alanyasporlu futbolcular ve üniversite öğrencileri önümüzdeki günlerde organize edilecek olan bir söyleşide buluşacaklar. Futbolcular söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayacak ve ALKÜ'de adeta bir Alanyaspor şöleni yaşanacak. 

Bilal Gömeç ve taraftar gurubu liderleri destekleri için Rektör Pınarbaşı ve Harun Aytemur'a 99 numaralı Vagner Love forması hediye ettiler. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 11:19

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83