'Alanyaspor'um Okulumda' bugün Gazipaşa'da

'Alanyasporum Okulumda’ projesi kapsamında Alanyasporlu 3 yerli, 3 yabancı futbolcu, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu,bugün saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda Gazipaşalı öğrenciler ve halkla bir araya gelecek.

'Alanyaspor'um Okulumda' bugün Gazipaşa'da
 Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, konuyla ilgili olarak, “Alanyaspor Okulumda projesi kapsamında Alanyasporlu 3 yerli, 3 yabancı futbolcu, Kulüp Başkanı Sayın Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, bugün saat 14.00’da Cumhuriyet Meydanı’nda olacak. Fair Play kurallarına uyan, bilinçli taraftar kitlesine sahip olmak, öğrencilerin spora özendirilmesi, lisanslı ürün kullanımı ve passolig uygulamasının tanıtılması amacıyla düzenlenen etkinliğe tüm sporseverler ve halkımız davetlidir” dedi.
Aytemiz Alanyaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada ise, “Kulübümüzün ‘Alanyasporum Okulumda’ adlı projesi kapsamında Gazipaşa Meydanı’nda saat 14.00’de etkinlik düzenlenecektir. Kulüp Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, Teknik Direktörümüz Mesut Bakkal, yönetim kurulu üyelerimiz, futbolcularımız Haydar Yılmaz, Efecan Karaca, Hasan Ayaroğlu, Papiss Cisse, Deyvison Bobo ve Fabrice Nsakala, Gazipaşa’daki tüm okullardan etkinliğe katılacak öğrencilerle bir araya gelecek” denildi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2018, 11:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83