Alanyaspor'un konuğu Trabzonspor

Temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor bu akşam saat 20.00'de sahasında Trazonspor'u konuk edecek.

Alanyaspor'un konuğu Trabzonspor
Ligin ilk 4 haftasında 3 puan alabilen temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, bu akşam Trabzonspor ile zorlu bir randevuya çıkıyor. Turuncu yeşilli taraftarların bu önemli maça ilgi yoğun göstermesi bekleniyor. 

Aytemiz Alanyaspor 5'inci hafta maçında bugün Trabzonspor'u konuk edecek. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek. Temsilcimizin karşılaşmaya Ufuk, Baiano, Merih, Tzavellas, N'Sakala, Sackey, Maniatis, Ceyhun, Lucas, Campos ve Cisse ilk 11'i ile çıkması bekleniyor. Sakatlığı bulunan Welinton ve M'Billa bu maçta kadroda yer almayacak. Fernandes'in durumu ise bugün belli olacak. 

TEK YENİLGİ GEÇEN SEZON

Süper Lig'de Trabzonspor ile oynadığı 4 maçın 2'sini kazanan Alanyaspor (1B 1M), tek yenilgisini geçen sezon sahasında aldı (1-2). Geçen hafta Göztepe'yi 1-0 yenen temsilcimiz, Süper Lig tarihinde iç sahada üst üste 2 maç kalesini gole kapatamadı. Deplasmanda çıktığı son 8 Süper Lig maçında kalesini gole kapatamayan Trabzonspor ise en son Mart 2009-Ekim 2009 arasında dış sahada daha uzun bir gol yeme serisi yaşamıştı (10 maç).

21 MAÇTA 4 GALİBİYET

Alanyaspor, Süper Lig tarihinde şampiyonluk yaşamış takımlarla oynadığı 21 maçın sadece 4'ünü kazandı (2B 15M) ancak bu galibiyetlerin 2'si Trabzonspor'a karşıydı (diğer ikisi Bursaspor). Trabzonspor, 4-0 kazandığı Süper Lig maçlarının ardından deplasmanda çıktığı son 6 karşılaşmanın sadece 1'inden galibiyetle ayrılabildi (2B 3M). Bu sezon ligde Göztepe'nin (7) ardından rakip kaleye en az isabetli şut çeken takım Alanyaspor (10).

İLK 30 DAKİKA GOL YEMİYOR

Maçların ilk 30 dakikasında rakip filelere 6 gol gönderen Trabzonspor, bu sezon bu süreçte en fazla gol bulan takım konumunda. Alanyaspor ise karşılaşmaların ilk 30 dakikalık bölümlerinde henüz gol yemedi. Bobo'nun, Süper Lig kariyerinde Trabzonspor'dan (5) daha fazla gol attığı tek takım Antalyaspor (6). 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, 07:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83