Alanyaspor'un kupadaki rakibi belli oldu

Alanyaspor'un kupadaki rakibi belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Galatasaray'ı eleyen Aytemiz Alanyaspor'un yarı finaldeki rakibi, yine geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Antalyaspor oldu

Aytemiz Alanyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda üst üste ikinci kez yarı finale kalma başarısı gösterdi. Dün akşam deplasmanda Galatasaray'ı Babacar (2) ve Salih Uçan'ın golleriyle 3-2 mağlup ederek destan yazan turuncu yeşilli ekibimiz, adını yarı finale yazdırmayı başardı. Aytemiz Alanyaspor'un yarı finaldeki rakibi ise yine Fraport TAV Antalyaspor oldu. Geçtiğimiz yıl çeyrek finalde Galatasaray'ı eleyen ve yarı finalde Antalyaspor ile eşleşen Alanyaspor, bu yıl yine Antalyaspor ile yarı finalde eşleşti.

TEK GOL FREDY'DEN GELDİ

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki bir diğer karşılaşma, dün akşam Demir Grup Sivasspor ile Fraport TAV Antalyaspor arasında oynandı. İlk yarısı golsüz sona eren maçta gülen ekip Antalyaspor oldu. İkinci yarının 62. dakikasında Fredy'nin penaltıdan attığı gol ile yarı final kapısını aralayan kırmızı beyazlı ekip, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Alanyaspor'un yarı finaldeki rakibi oldu. Alanyaspor ile Antalyaspor arasında oynanacak olan yarı final maçı, 16, 17 veya 18 Mart tarihlerinden birinde oynanacak. 

Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2021, 21:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83