ALANYASPOR’DA HEDEF DİREKT SÜPER LİG

Multigroup Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Adanaspor deplasmanında haklı bir galibiyet aldıkların belirterek, kalan son iki maçlarını kazanarak tarihi bir başarıya imza atmak istediklerini kaydetti.

ALANYASPOR’DA HEDEF DİREKT SÜPER LİG

 PTT 1. Lig’de haftayı deplasmanda Adanaspor galibiyetiyle kapatan ve ligde 57 puanla ikinci sırada yer alan Multigroup Alanyaspor’da yüzler gülüyor.

banner111
2014 yılında PTT 1. Lig'e yükselen, ilk sezonunda play-off oynayan ve bu sezon da Süper Lig’e çıkma yolunda büyük avantajı bulunan Multigroup Alanyaspor, kalan iki maçı kazanıp ipi göğüslemeyi hedefliyor. Multigroup Alanyaspor Sportif Direktörü Taner Savut, Adanaspor deplasmanından önemli bir galibiyet alan futbolcu ve teknik heyeti tebrik etti.
Adanaspor’un şampiyon unvanıyla karşılarına çıktığını hatırlatan Savut, “Adanaspor, bazı genç oyuncuları ile sahaya çıktı. Şampiyona yakışan bir maç oynadı. Sahada kazanması gereken bizdik ve bu amaçla mücadele ettik. Bazen kaybedecek bir şeyi olmayan takımlara karşı zorlanırsınız. Sonuç rakibimiz için önemli değildi. Onlar gelecek sezonun planlamasını yapmaya başladı ve bazı oyuncularını görmek istediler. Biz de çıkmış olsak aynısını yapardık, hatta başka rakipler de öyle yapardı. Binlerce taraftarı ile şampiyonluk kutlamak istiyorlardı. Biz oynamamız gerektiği gibi oynadık. 90 dakika boyunca mücadele edip, hak ettiğimiz 3 puanı aldık” diye konuştu.
Maçtan önce Adanaspor’un kadroda rotasyona gitmesiyle ilgili söylemler üzerine Savut, rakibin kazanmak için elinden geleni yaptığını ve Türkiye’de bu türlü spekülasyonların aşılması gerektiği belirtti.

“TELAFİSİ OLMAYAN İKİ MAÇ”

Sahalarındaki Göztepe ve deplasmanda karşılaşacakları Giresun’un iyi takımlar olduğuna değinen Savut, “Öncelikle sahamızda karşılaşacağımız Göztepe maçını kazanmak istiyoruz. İpi göğüsleyebilmek için son iki maçımız kaldı. Çok ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Rakiplerimizden önce bizim kalan iki maçımızı kazanmamız gerekiyor. Bu doğrultuda kenetlenmiş bir camia olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karşılaşacağımız her iki rakip de güçlü ve kaliteli. Telafisi olmayan iki maçımız kaldı. Alanya olarak tarihi bir dönemi yaşıyoruz, inşallah alnımızın akıyla çıkarız. Her başarının ödülü olacak. Ama kalan maçlarımızın önemi parayla ölçülemez. Oyuncularımız ve teknik ekibimiz yüreklerini ortaya koyup, bu tarihi başarıyı umarım alacaklar. Biz yönetim ve camia olarak buna inanıyoruz” dedi.

“ALANYASPOR SEVGİSİ ESAS”

Başarıyı yakalamalarında en önemli etkenin ‘sevgi’ olduğunu vurgulayan Savut, “3 sene gibi kısa bir süre içinde ikinci ligden, PTT 1. Lig’e çıktık. Ligde ilk yılımızda Süper Lig’i az farkla kaçırdık. Geçen yılki başarımızı devam ettirip, şu an Süper Lig potası içindeyiz. Bu başarının ardında sevginin yanında, planlı ve sistemli çalışmamız yer alıyor. Her yöneticinin görev ve sorumluluğu bellidir. Kulübümüzde sevgiyi esas alıyoruz. Bizim başarımıza benzer bir örneğin en güzelini Adanaspor gösterdi. Demek ki bir takım borç yükü altına girmeden de başarıyı yakalayabiliyor. Biz de borçsuz kulüplerden biriyiz, sportif başarının arkasında sağlam bir mali portrenin de yer alması etkili oluyor” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 15:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83