Alanyaspor’dan Başkan Yücel’e ziyaret

Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu bugün Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'i makamında ziyaret etti.

Alanyaspor’dan Başkan Yücel’e ziyaret
Ziyarete Başkan Hasan Çavuşoğlu, 2. Başkan Kamil Köseoğlu, Asbaşkan Dilaver Çekiç, Başkan Yardımcıları Ali Baki Boz ve aynı zamanda Alanya Belediye Başkan Yardımcısı da olan Nazmi Yüksel, Yönetim Kurulu Üyeleri Enver Vural ve Hüseyin Girenes ile Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu katıldı.

Başkan Hasan Çavuşoğlu ve Yönetim Kurulu ilk olarak Kestelspor'un 3. Lig'e çıkmasında büyük emeği bulunan Belediye Başkanı Yücel'i tebrik etti. Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca UEFA’dan gelen heyetin Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda yaptığı incelemelerle ilgili Başkan Yücel'e bilgi verildi.

Yönetim Kurulu Üyeleri ayrıca, raporda yetersiz saha aydınlatmasının güçlendirilmesi, naklen yayın için gerekli kablolama işlemleri, VIP tribün ve basın çalışma alanlarındaki fiziki yetersizliklerin giderilmesi, ilk yardım odalarının artırılması, panoramik stüdyo yapımı gibi önemli eksikliklerin giderilmesi, aksi halde UEFA maçlarının burada oynanamayacağının belirtildiğini ifade etti.



Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2020, 12:36

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83