Alanyaspor’dan Gencer’e kınama

Aytemiz Alanyaspor kulüp Yönetimi yaptığı açıklamada, Alanyaspor’un adını kullanarak Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i karalama açamçlı açıklama yapan Antalspor’un eski başkanlarından Gültekin Gencer’i kınadıklarını belirtti.

Alanyaspor’dan Gencer’e  kınama

 Camia olarak Gültekin Gencer’e Aytemiz Alanyaspor’un Süper lig’de Antalya’nın bir takımı olduğunu belirten Aytemiz Alanyaspor Kulüp Yönetimi açıklamasında şunlara değinildi:

“Camia olarak Gültekin Gencer'e Aytemiz Alanyaspor'un da Süper Lig'de Antalya'nın bir takımı olduğunu hatırlatırız. Menderes Türel bugüne kadar Antalyaspor'a çocukluğundan bu tarafa verdiği destek aşikardır. Söz konusu Antalyaspor olunca her zaman elini taşın altına koymuştur. Aytemiz Alanyaspor'u da görev süresince hiçbir zaman ihmal etmemiştir. Takımımızın PTT 1'inci Lig'den Süper Lig'e çıktığı süreçte Antalyaspor'a verdiği şampiyonluk primini Aytemiz Alanyaspor'a da vermiştir. Alanya'nın ana caddelerindeki otopark gelirlerini de kulübümüze vermiştir. Zimbitlik Tesisleri'ndeki 2 sahadan birinin ışıklandırmasını yaptırmıştır. Kulübümüze 1 adet takım otobüsü kazandırmıştır. Birçok maçımıza gelerek destek olmuştur. Antalyaspor'a yaptığı tesislerinin aynısını Süper Lig'deki kulübümüz için de yapacaktır. 75 milyonluk devasa bir tesisi kulübümüze kazandırmak öyle herkesin cesaret edebileceği bir hizmet değildir.

banner111

Aytemiz Alanyaspor ve Antalyaspor camiasını karşı karşıya getirmek ve Menderes Türel'e sözde zarar vermek amacıyla hiçbir kısmı doğru olmayan bu açıklamayı yapan Gültekin Gencer'i kınıyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2019, 10:05

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83