ALANYASPOR’DAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, başlatmış olduğu "Sosyal medya profillerini Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında, Alanyasporlu Yöneticiler ile birlikte ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’e forma hediye eden Alanyasporlu Yöneticiler, Şahin’in her zaman kulübe büyük destek verdiğinin altını çizdiler.

ALANYASPOR’DAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 Ziyarette, Alanyaspor Yöneticileri Ahmet Paşaoğlu, Kamil Köseoğlu, Bilal Gömeç, Mevlüthan Çavuşoğlu ve Alanya Dövizciler Birliği Başkanı Ahmet Dayanç da hazır bulundu.

banner111
Alanyaspor için her türlü desteği verdiklerini ifade eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, şehrin tüm dinamiklerinin Alanyaspor etrafında birleştiğini vurguladı. Başkan Şahin, “Alanyaspor’umuz için her şey güzel gidiyor. İnşallah önümüzdeki iki maçı da kayıpsız atlatarak Süper Lig’deki yerimizi alacağız. Ben Alanyaspor için böyle güzel bir kampanya başlatan Kaymakamımız Sayın Hasan Tanrıseven’i de tebrik ederim” dedi.
Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven ise "Sosyal medya profillerini Multigroup Alanyaspor ile donatalım" kampanyası kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini dile getirerek, “Hedefimiz doğrultusunda Süper Lig'e ramak kaldı. Şehrimizi son 2 maçta havaya sokmalıyız. Elbirliği ile şehrimizi hareketlendirip mutlu sona ulaşacağız" diye konuştu.
Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri de Alanyaspor’a maddi manevi önemli katkılar yapan Başkan Şahin’e teşekkür ederek, elini her zaman Alanyaspor için taşın altına koyduğunu söylediler.
Ziyaret sonunda Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven Başkan Şahin’e bir de Alanyaspor forması takdim etti.
Öte yandan Alanya Dövizciler Birliği Başkanı Ahmet Dayanç da bu süreçte Alanyaspor’a herzamankinden daha fazla destek vermeye hazır olduklarını dile getirdi.

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2016, 12:48

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83