Alanyasporlu futbolcular kaza yaptı: 1’i ağır 7 yaralı var

Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün yoldan çıktı. Kaza da biri ağır 7 futbolcu yaralandı.

Alanyasporlu futbolcular kaza yaptı: 1’i ağır 7 yaralı var

 Kayserispor ile 1-1 berabere kalan Alanyaspor kafilesinden Caulker, Dlajma, Baiano, Cisse, Welinton, Sackey ve Sural birlikte Alanya'ya dönmek için VIP minibüs kiraladı. Kayseri'den 2 şoför ve futbolcular ile birlikte yola çıkan minibüs, Antalya-Alanya kara yolunda, şehir merkezine 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıkarak devrildi. 

banner111
Özel minibüsle kaza yaptılar. 

Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı futbolculardan Sural'ın durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı bildirildi. Diğer yaralı futbolcuların ise ayakta tedavi edildiği öğrenildi. Futbolculardan Sackey’in kolunda çatlak tespit edilirken, Welinton’un ise başından hafif yaralandığı öğrenildi. Minibüsün 2 şoförü de gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Futbolcuların eşleri hastaneye akın etti. 

Alanyasporlu yöneticiler ve Başkan Hasan Çavuşoğlu, Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Alanya İlçe Jandarma Yarbay Serkan Akbaba ve kaza geçiren futbolcuların aileleri ile takım arkadaşları kazayı haber alır almaz hastaneye geldi. 

Kazayı duyan vatandaşlar hastaneye akın etti. 

Alanyasporlu 7 futbolcuyu taşıyan VİP minibüs kaza yaptı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2019, 06:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83