Alanyasporlu yıldız yuvadan uçuyor mu?

Aytemiz Alanyapspor'un yıldız futbolcusu Daniel Candeias Portekiz'den önce İskoçya'ya uçtu. Bu durum Candeias'ın İskoçya ekibi Rangers'a transfer olacağı söylentilerini gündeme getirdi.

Alanyasporlu yıldız yuvadan uçuyor mu?
Bonservisi Benfica'da olan ve bu yıl Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçiren Daniel Candeias'la ilgili transfer iddiaları gündeme geldi.

İskoçya'nın en önemli spor gazetelerinden olan Record Sport Online'ın haberine göre Daniel Candeias önümüzdeki yıl İskoçya'da top koşturacak. Aytemiz Alanyaspor'da başarılı bir sezon geçiren ve Aytemiz Alanyaspor'un önümüzdeki yılda kadrosunda görmek istediği Candeias'ın sezonun kapanması ile Portekiz'e gideceği düşünülüyordu. Ancak Candeias'ın Portekiz'den önce İskoçya'ya gitmesi kafaları karıştırdı. 

29 yaşındaki kanat oyuncusunun 700 bin Euro karşılığında Benfica'dan Rangers'a transfer olacağı 2+1 yıllık sözleşme imzalayacağı iddia edildi. İskoç ekibi Rangers'ın başında bulunan Caixinha, 3 yıl önce Nacional takımını çalışıtırıyordu ve o dönemde Candeias'la beraber çalışma fırsatı bulmuşlardı. Caixinha'nın eski öğrencisini çok istediği öğrenildi.

Bu arada transfer dedikoduları ile ilgili soruya Candeias imalı bir yanıt verdi. Candeias, "Büyük kulüplerle adınızın anılması her zaman iyidir. Teknik Direktörü iyi tanıyorum çünkü Nacional'da beraber çalışmıştık." dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2017, 18:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83