Alanyasporlu yıldıza Türkiye'den talip var

Beşiktaş'ın, Aytemiz Alanyaspor forması giyen Junior Fernandes ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Alanyasporlu yıldıza Türkiye'den talip var
Transfer çalışmalarına devam eden ve maliyeti düşük ya da bonservisi elinde olan oyuncularla ilgilenen Beşiktaş'ın radarına sürpriz bir isim girdi.

Son dönemde her ne kadar eski oyuncusu Manuel Fernandes ile adı anılsa da Siyah-Beyazlılar'ın aslında Junior Fernandes'in peşinde olduğu ortaya çıktı.

Aytemiz Alanyaspor forması giyen ve geçtiğimiz sezon güçlü fiziği ile dikkat çeken Şilli oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş'in olumlu rapor verdiği öğrenildi. Güneş'in "Hücumun her bölgesinde rahat oynayabilir. Sürati ve güçlü olması da önemli. Takımımda görmek isterim. Bize katkı sağlar" şeklinde görüş bildirdiği öğrenildi.

10 GOLÜ 6 DA ASİSTİ VAR

Tecrübeli teknik adamın olumlu raporunun ardından başkan Fikret Orman'ın bizzat devreye girip iyi ilişkiler içinde olduğu Alanya Yönetimi ile görüşmelere başlayacağı öğrenildi. Junior Fernandes'in bonservisi için 1,5 milyon Euro gibi bir rakam belirleyen Orman'ın, bu paranın yanı sıra Mustafa Pektemek ya da başka bir oyuncuyu takasta önerecek.
Alanya'nın 'Evet' demesi halinde ise hiç vakit kaybetmeden imzalar atılacak. Hücum hattında; sol kanat, sağ kanat ve forvette de oynayabilen 30 yaşındaki oyuncu geçen sezon ligde 10 gol atıp, 6 da asist yaptı.

Güncelleme Tarihi: 13 Haziran 2018, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83