ALANYASPOR'UN KUPADAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU

Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Eleme Turu kuraları TFF'nin Beykoz-Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda çekildi. Alanyaspor'un rakibi Sivas Belediyespor oldu.

ALANYASPOR'UN KUPADAKİ RAKİBİ BELLİ OLDU
TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Futbol Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Besim Yalçın ile 2. Eleme Turu'nda mücadele edecek kulüp temsilcileri katıldı. Takımımız, Ziraat Türkiye Kupası 2'nci Turu'nda Spor Toto 2'nci Lig takımlarından Sivas Belediyespor ile eşleşti. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalar sonucunda rakiplerini eleyen toplam 49 takım 3'üncü Tur'a yükselecek.

Alanyaspor Genel Koordinatörü Mevlüthan Çavuşoğlu, kupada bu yıl mutlaka gruplara kalmak istediklerini söyledi. Bunun için ilk 2 maçı kayıpsız geçmek istediklerini belirten Çavuşoğlu, "İlk rakibimiz Sivas Belediyespor'u eleyerek 3'üncü tura yükselmek istiyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız da kulübün gruplara kalma hedefinin olduğunu biliyor. Böyle maçlar her zaman zor geçiyor. Sivas Belediyespor da bir üst ligde mücadele eden bir takımı mutlaka elemek isteyecek ve sahada var gücüyle mücadele edecektir. Bu nedenle bu maçlara mental olarak da iyi hazırlanmak durumundayız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2015, 17:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83