Alanyum'dan spora anlamlı destek

Alanyum'un sponsorluğunda Türkiye Genç Erkekler Yarı Finallerine katılmaya hak kazanan gençler Antalya ve Alanya'nın gururu olmaya devam ediyorlar.

Alanyum'dan spora anlamlı destek
Alanyum Alışveriş Merkezi, Alanya'ya sosyal ve ticari faaliyetlerin yanında, kültürel ve sportif alanlardaki çalışmalarla da katkı sunmaya devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Abdurrahman Alaattinoğlu Anadolu Lisesi futbol takımı, Alanya ilçe birinciliğini müteakiben Antalya’da yapılan il birinciliği müsabakalarını da başarıyla tamamlayarak Antalya ve Alanya'yı, Türkiye Şampiyonası çerçevesinde Manisa’da 2-4 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenmiş olan grup maçlarında temsil etti ve tüm maçlarını kazanıp, grup birincisi olarak tamamlayarak Türkiye Genç Erkekler Yarı Finaller müsabakalarında mücadele etmeye hak kazandı.

Başarılı takımın forma göğüs sponsoru olan ve tüm masraflarında kendilerine destek olan Alanyum'da başarıda büyü bir pay sahibi oldu.

Alanyum'dan yapılan açıklamada, "Antalya ve Alanya'nın gururu takımıza Türkiye finallerine giden yolda başarılar diliyor, bizi ve şehrimizi başarı ve gururla temsil edeceklerine inanıyoruz. Şehrimizin adının onlarda temsili konusunda bizim de bir parça katkımızın olması nedeniyle son derece mutlu ve guruluyuz." ifadeleri kullanılarak genç futbolcular onure edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2018, 11:14

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83