ALKÜ Spor Kulübü'nden ihtiyaç sahiplerine destek

ALKÜ Spor Kulübü'nden ihtiyaç sahiplerine destek
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Kulübü, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Spor Kulübü, 4 kişilik bir ailenin bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak çeşitlilikte hazırladığı yardım kolilerini Ramazan ayının ilk gününden bu yana ihtiyaç sahibi öğrenci ve ailelere ulaştırmaya devam ediyor. Toplanan yardımlar ile hazırlanan kolilerin paketlenmesi ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması tamamen gönüllü öğrenciler tarafından gerçekleştiriliyor. ALKÜ Spor Kulübü, yardımların Ramazan ayı boyunca süreceğini belirtti.

Ramazan kolilerinin temin edilmesi noktasında maddi destekte bulunan hayırseverlere özellikle teşekkür eden ALKÜ Spor Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Ali Dilmen, “Üniversite personelimizin destekleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz ve ailelerini belirleyerek; Ramazan ayı boyunca çeşitli gıda malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Ramazan ayı süresince de gönüllü öğrencilerimiz aracılığıyla gıda yardımlarını dağıtmaya devam edeceğiz. Bu süreçte bizlere destek veren Üniversite yönetimine, bağışta bulunan hayırseverlere ve gıda dağıtımında bizlere destek olan gönüllü öğrencilerimize teşekkür ederim“ diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2020, 19:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83