Alpay Özalan'dan Alanyalılara Çağrı

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Alpay Özalan, 2019 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 6. Grup'ta yarın İsveç ile yapacakları maç için Alanyalı futbolseverleri desteğe çağırdı.

Alpay Özalan'dan Alanyalılara Çağrı
Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) internet sitesine açıklamalarda bulunan Alpay Özalan, İsveç maçının önemine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "İşimiz zor ama zoru başarmak da bizim milletimize has bir şey. Buna inanıyorum. Oyuncularım da inanıyor. Kalan beş maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Bunu başarabilecek güçteyiz. Bu zorlu sürecin ilki ve de en önemlisi, İsveç'le yarın yapacağımız karşılaşma. Bizim, seyirciye ve saha içinde motivasyona ihtiyacımız var. O bakımdan Alanyalı futbolseverleri maçımıza bekliyoruz."

Hazırlıklar tamamlandı Ümit Milli Futbol Takımı, teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde yaptığı antrenmanla İsveç karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmana A Milli Takım kampından gelen Abdülkadir Ömür ve Mehmet Zeki Çelik'in de katıldığı kaydedildi. TFF Başkan Vekili Ali Dürüst'ün de çalışmayı takip ettiği aktarıldı.

Öte yandan, ay-yıldızlı ekibin oyuncusu Oğulcan Çağlayan'ın 22. doğum gününün kesilen pastayla kutlandığı kaydedildi.

Milli takım, 6. Grup'taki 6. maçında bugün saat 17.00'de Alanya Bahçeşehir Okulları Stadında İsveç'le karşılaşacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2018, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83