Altıparmak'ın yerine Hüseyin Kalpar geldi

Aytemiz Alanyaspor'u Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Kalpar yeni takımını buldu.

Altıparmak'ın yerine Hüseyin Kalpar geldi
Aytemiz Alanyaspor'un başında uzun süre görev yapan ve takımı Süper Lig'e çıkaran Hüseyin Kalpar Elazığspor ile anlaştı. TFF 1. Lig'de mücadele eden Elazığ temsilcisinde Mehmet Altıparmak'ın görevden alınmasının ardından Kalpar ile anlaşıldığı açıklandı.

Ligin 10. haftasında Gazişehir Gaziantep yenilgisinin ardından teknik direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını ayıran Elazığspor, sezon sonuna kadar teknik direktör Kalpar ile prensipte anlaşmaya vardı. 

Kulüpten yapılan açıklamada, Kalpar'ın yarın Elazığ'a gelerek yönetim kuruluyla son görüşmesinin ardından sözleşme imzalayacağı bildirildi. 

AYTEMİZ ALANYASPOR GİBİ 

Aytemiz Alanyaspor'da tıpkı Elazığspor gibi Mehmet Altıparmak ile yollarını ayırmış yerine Hüeyin Kalpar'ı getirmişti. PTT temsilcisinin yaptığı değişiklik akıllara Aytemiz Alanyaspor'u getirdi ve Aytemiz Alanyaspor'un yolundan gidiyorlar yorumlarına neden oldu.

İlginç rastlantılardan bir tanesi daha ise Hüseyin Kalpar son çalıştırdığı Gazişehir Gaziantep'in Elazığ'ı yenmesi sonucu Mehmet Altıparmak ile yollar ayrıldı. Böylece Gazişehir Gaziantep'te başarılı olamayan Kalpar, Gazişehir Gaziantep sayesinde yeni kulübünü buldu. 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2017, 17:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83