Antalya dördüncüsü oldular

Antalya'da düzenlenen 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası İl Yıldızlar Satranç Turnuvasında Bahçeşehir Koleji Alanya Satranç Takımı Antalya 4.sü oldu.

Antalya dördüncüsü oldular
Antalya'da Okul Sporları faaliyet programı kapsamında yer alan ve 3 gün süren Okullararası İl Yıldızlar  Satranç Turnuvası sona erdi. Turnuvada genel kategoriye Bahçeşehir Koleji Alanya’dan Ortaokul öğrencileri Edanur Doğan, Sedanur Doğan, Emirhan Umut Koç, Mehmet Barkın Ünlü ve Hasan Kanmaz takımı ile katıldı.

Oldukça çekişmeli geçen turnuvada Bahçeşehir Koleji Alanya Satranç takımı averajla 4. Oldu. 6 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alan Bahçeşehir Koleji öğrencileri büyük bir başarı ile Alanya'ya döndüler.

Aldıkları derecenin yanı sıra, Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencisi Edanur Doğan hasta olan rakibinin beraberlik teklifini kabul ederek fairplay örneği sergiledi. Bu fairplay örneği ile Bahçeşehir Koleji Alanya öğrencileri insan olmanın şampiyon olmaktan daha önemli olduğunu vurguladılar.

Okul Müdürü Salih Erdemir, Edanur Doğan, Sedanur Doğan, Emirhan Umut Koç, Mehmet Barkın Ünlü ve Hasan Kanmaz’ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 12:12

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83