Antalya iyilik için koşacak

Kızılay’ın bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği “İyilik Koşusu”, 5 Kasım 2017, Pazar günü Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. Kızılay İyilik Koşusu’na katılmak isteyenler vatandaşlar, 5 Kasım 2017 tarihine kadar Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda kayıt yaptırabilecekler.

Antalya iyilik için koşacak
149 yıldır insanlığın hizmetinde olan ve halkından aldığı güçle milyonlarca insana yardım elini uzatan Kızılay, sosyal projelerine farkındalığı artırmak, iyiliğe dikkat çekmek ve daha fazla ihtiyaç sahibi insana ulaşabilmek için “İyilik Koşuşu” düzenliyor. Kızılay İyilik Koşusu, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nun himayesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi Menderes Türel’in desteği, Spor Toto ve Coca Cola’nın sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Etkinlik kapsamında; 8-9 Yaş Grubu Koşusu, 10-12 Yaş Grubu Koşusu ve Halk Koşusu yapılacak. Koşuya katılmak isteyen vatandaşlar, 5 Kasım 2017 tarihine kadar Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan Kızılay Standı’nda kayıt yaptırabilecekler. Kızılay İyilik Koşusu, Cumhuriyet Meydanı’ndan başlayarak Antalya Müzesi’ne kadar devam edecek ve tekrar Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.

“Her yıl farklı ilde yapılıyor”

Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Kızılay İyilik Koşusu’nun Kızılay’ın çalışmalarına farkındalık kazandırmak için her yıl farklı il ve güzergâhlarda tekrarlandığını söyledi. Bu yıl Kızılay İyilik Koşusu’nu geniş katılımla gerçekleştireceklerini belirten Dr. Kınık, “Uluslararası Kızılay Kızılhaç Dernekleri Federasyonu’nun Genel Kurul toplantısını 5-11 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştireceğiz. 190 ülkeden bin 500 katılımcı bekliyoruz. Dolayısıyla İyilik Koşusu’na çok sayıda genel kurul üyesi de katılacak. Bu bakımdan koşunun uluslararası alanda da önemli bir farkındalık oluşturacağını düşünüyorum. Etkinliğe vatandaşlarımızı ailece bekliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 15:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83