Aydemir ve ekibinden Alanya'da kış turizmi için büyük adım

Turizm Bakanlığı tarafından ‘Kış Sporları Turizm Merkezi’ olarak ilan edilen Alanya Akdağ Kayak Merkezine bir tesis kazandırmak için çalışmalarına devam eden Alanya Akdağ Kayak Kulübü Başkanı Handan Aydemir ve Akdağ İcraat Komisyonu Başkanı Sevil Kurt önemli bir başarının ilk adımını attı.

Aydemir ve ekibinden Alanya'da kış turizmi için büyük adım
Geçtiğimiz gün Kulüp Başkanı Handan Aydemir, İcraat Komisyonu Başkanı Sevil Kurt ve Kulüp yöneticilerinden Adnan Sarı ile Serkan Salvur, ALKÜ Üniversitesi yetkilileriyle yaptıkları görüşmede çalıştay başvurusu gerçekleştirdi. Ancak başvuru ALKÜ Spor Birimleri’nde kayak branşı olmaması nedeniyle olumsuz sonuçlandı.

Bunun üzerine başkan Handan Aydemir 11 Şubat’ta  Kars’a giderek Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu  Dr. Öğr. Üye. Levent Tanyeri ile yaptığı görüşme gerçekleştirdi. Ancak o görüşme de olumsuz sonuçlandı.  Çalışmalarına ara vermeden devam eden Aydemir ve Kurt, Akdeniz Üniversitesi Genel Sekreter’i Ali Serinoğlu, Rektör Yardımcısı Prof Dr Ahmet Ögke ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof Dr Fatih Kılınç ile yaptığı görüşmelerde ise  olumlu sonuç aldı..

 

Birçok kez çalıştay tecrübesi kazanmış ve Alanya ile yakından ilgilenip, uzun süredir Alanyaile ilgili fizibilite raporları tutan Dekan Prof Dr Fatih Kılınç, çalıştay için Alanya Akdağ Kayak Kulübü ile işbirliği yapmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Kılınç, en yakın zaman da Akdağ’a çıkıp fizibilite raporları hazırlayacaklarını söyledi. Konuyla ilgili açıklama yapan kulüp Başkanı Aydemir ise, sonuçsuz kalan hiçbir görüşmenin kendilerini yıldırmadığını  Alanya için atılacak her adımda severek yer alacaklarını söyledi. Kulüp Üyelerinden ALTİD Başkanı Burhan Sili ise Alanya için atılan her adımın destekçisi olduklarını söyledi.

 

 

banner111

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2019, 10:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83