Aytemiz Alanyaspor'da Emre Güral depremi

Aytemiz Alanyaspor sezon başında Antalyaspor'dan transfer ettiği Emre Güral'la sözleşmesini fes etti.

Aytemiz Alanyaspor'da Emre Güral depremi

Aytemiz Alanyaspor sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen Emre Güral ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini duyurdu.

Aytemiz Alanyaspor, sezon başında Antalyaspor'dan transfer edilen Emre Güral ile sözleşmesini karşılıklı olarak feshettiklerini duyurdu. Göztepe maçı sonrası 18 kişilik takım kadrosunda yer almayan Emre Güral'ın sözleşmesinin fesh edilmesi ile ilgili kulüpten yapılan açıklama şöyle;

Profesyonel futbolcumuz Emre Güral'ın kulübümüzle olan sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Emre Güral'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Emre Güral, 'Bugün itibariyle Alanyaspor ile bulunan sözleşmemi karşılıklı olarak fesih ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Futbolda bazen böyle durumlar olabilir ve her iki taraf için de hayırlısı olsun. Orada olduğum sürece beraber oynadığım Arkadaşlarıma, bizimle ilgilenen kulüp Çalışanlarına çok teşekkür etmek istiyorum. Dilerim her şey gönlünüzce olur' diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2018, 20:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83