Aytemiz Alanyaspor Göztepe'ye hazırlanıyor

Aytemiz Pazar günü oynanacak Göztepe maçının hazırlıklarını Cengiz Aydoğan tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor Göztepe'ye hazırlanıyor
Aytemiz Alanyaspor pazar günü oynanacak Göztepe maçının hazırlıklarını Cengiz Aydoğan tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mesut Bakkal gözetiminde yapılan antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra pas çalışması yapan takımımız, antrenmanı taktik çalışmasıyla sürdürdü. Esneme hareketleriyle sona eren antrenmanda sakatlığı bulunan Berkan Emir takımdan ayrı koşu yaptı. 

Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanı minik öğrenciler de izledi. Alanya Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Okulu öğrencileri, okul müdürü Fatma Üstündağ ve öğretmenleri idmandan önce futbolcular, teknik ekip ve kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ile birlikte fotoğraf çektirdi. Daha sonra antrenmanın ısınma bölümünü izleyen özel öğrenciler, yaptıkları tezahüratlarla futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. 

TED Alanya Koleji 3'üncü Sınıf Öğrencileri de 'Alanyaspor Store' mağazamızdan aldıkları formaları antrenman sonunda futbolculara imzalattı. Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve Asbaşkanı Kamil Köseoğlu ile birlikte antrenmanı izleyen öğrenciler daha sonra imzalattıkları formaları giyerek fotoğraf çektirdi. 

Antrenmanın sonunda hal komisyoncusu Orhan Metin ise teknik heyet ve futbolculara muz ikram ederek Göztepe maçında başarı diledi. 

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 16:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83