AYTEMİZ ALANYASPOR OLDUK

Alanyaspor Kulübü ile akaryakıt firması Aytemiz arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı. Alanyaspor, 2016-2017 sezonunda Spor Toto Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor adıyla mücadele edecek.

AYTEMİZ ALANYASPOR OLDUK

 Alanyaspor Kulübü Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke, Aytemiz Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi Yener Şenok ve Alanyaspor Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

banner111
Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, imzalanan sözleşmeyle birlikte Alanyaspor'un adının 2016-2017 sezonunda Aytemiz Alanyaspor olarak anılacağını söyledi. Alanyaspor'un Süper Lig'deki ilk sezonunda yapılan bu anlaşmanın önemli olduğunu belirten Çavuşoğlu, "Anlaşmanın sağlanmasında destek veren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. İnşallah Alanyasporumuza hayırlı ve uğurlu olur. Süper Lig'deki ilk sezonumuzun da başarılı geçmesini temenni ediyorum. Alanyaspor inşallah daha iyi noktalara gelecektir. Hedefimiz bu ligde kalıcı olmaktır. Bu işin üstesinden geleceğimize inanıyorum" dedi. 

Aytemiz Genel Müdürü Ahmet Eke ise, "Süper Lig'e çıkma başarısını gösteren Alanyaspor'un enerjisine destek katacak bu işbirliğine imza attık. Bu motivasyonu ve enerjisi yüksek birliktelikte emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bizim için Antalya ve Alanya'nın ayrı bir yeri var. Bundan sonraki yolda kulübün başarılı sonuçlar aldığında, ligde kendini iyi konumlandığında küçücük bir katkımız olduysa Aytemiz olarak bundan şimdiden mutluluk ve gurur duyacağımızı ifade etmek istiyorum. Alanyaspor'un ilk sezonunda Süper Lig'de hedeflerine adım adım ilerleyeceğine inanıyorum" diye konuştu. 
Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven de şöyle dedi: "Bugün gerçekten Alanyamız için güzel bir gün. Spor Toto Süper Lig'in çiçeği burnunda ekibi Alanyaspor, bugün burada dev bir sponsorluk anlaşması yapıyor. Hayırlı bir birliktelik olmasını temenni ediyorum. Alanyaspor, Süper Lig'in yeni takımı. Aytemiz firması da sektörde kendine yer edinmeye çalışan ve oldukça kısa sürede iyi mesafe alan bir kuruluş. Bu işbirliğinin her iki tarafa da değer katacağına inanıyorum. Alanyamızın ortak paydası Alanyaspordur. Gerçekten herkesi birleştiriyor. Takımımızın da hedefleri doğrultusunda Süper Lig'de kalıcı olması için elimizden gelen desteği vereceğim. Hem Alanyaspor Kulübü'nü, hem de Aytemiz firmasını bu işbirliği için kutluyorum."

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de "Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. Emeği geçenleri herkesin huzurunda kutluyorum. Allah her iki tarafında yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Aytemiz Hakkında:

2016 itibariyle 500’üaşan istasyon sayısına ulaşan Aytemiz, yurt çapında akaryakıt dağıtımı ve bayilik oluşturma faaliyetlerini gittikçe artan bir büyüme ivmesiyle sürdürmektedir. Aytemiz bugün itibari ile Türkiye’nin tüm bölgelerinde 11 ikmal noktası ve yılsonu itibariyle 220.000 metreküp depolama kapasitesi ile önemli bir altyapıya sahip olan Aytemiz, yaptığı operasyonel iyileştirmelerle hizmet standardını her geçen gün yukarıya taşıyarak sürekli müşteri memnuniyeti ilkesiyle tüketicilere hizmet vermeye devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2016, 15:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83