Bahçeşehir Alanya Türkiye finallerinde

Bahçeşehir Alanya Türkiye finallerinde
Gençlik ve Spor Bakanlığı Voleybol Federasyonu'nun 2018-2019 yılı faaliyetinde yer alan Yıldız Erkekler Kulüplerarası Voleybol Türkiye Finallerine katılmak için Afyon'daki yarı finallerde gurup birincisi olan temsilcimiz Bahçeşehir Koleji Alanya Yıldız Erkek Voleybol Takımı, Kocaeli'nde yapılacak olan Yıldız Erkekler Kulüplerarası Voleybol Türkiye Şampiyonası'na katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 18-23 Haziran 2019 tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde düzenlenen 2018-2019 Voleybol Sezonu Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda Bahçeşehir Koleji Alanya’nın da yer aldığı 16 takım mücadele edecek.
Finallerde Alanya ve Antalya'yı temsil eden Bahçeşehir Koleji Alanya Yıldız Erkek Voleybol Takımı gerçekleşen kura çekiminde gurubunda Arkas Spor, Pema Koleji ve Tofaş Sporla karşı karşıya gelecek.
Kocaelinde olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirten  Bahçeşehir Koleji Alanya Yıldız Erkekler Voleybol takımı antrenörü Murat Akar “En iyi 16 takım burada kupayı kazanabilmek için mücadele edecek. Tüm takımları zorlu mücadeleler bekliyor. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası'nda Alanya Antalya’yı en iyi şekilde temsil etmektir" dedi. 
Bahçeşehir Koleji Alanya Spor kulübü başkanı Cihan Baba “Öğrencilere güvendiğini, Alanya’yı ve Antalya'yı  Kocaeli’de en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını” söyleyerek başarılar diledi. 

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2019, 15:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83