Bahçeşehir'den Alanya'ya bir gurur daha

Bahçeşehir'in genç sporcuları ödüle doymuyorlar. Bahçeşehir Lise Kız Voleybol Takımı da Antalya'dan ikincilikle Alanya'ya döndü.

Bahçeşehir'den Alanya'ya bir gurur daha

Alanya Bahçeşehir Koleji kupa ve ödüllere doymuyor. Alanya'nın gururu olan Bahçeşehir Koleji öğrencileri bugün, güzel bir haberle daha bir kez daha göğsümüzü kabarttılar. 

banner111
Antalya okul sporları faaliyetleri kapsamında düzenlenen Genç Kızlar A Voleybol Şampiyonası’nda yarışan Bahçeşehir Lise Kız Voleybol Takımı; Antalya 2.'si oldu. Büyük bir başarı kazanan genç sporcular Türkiye Şampiyonası'nda Alanya’yı temsil etmeye hak kazandılar. Bu büyük başarı için okul yönetimi öğrencilerini tebrik etti. 

Bahçeşehir Koleji Alanya'nın Kurucusu Burcu Haboğlu Baba, "Yine mi biz! Tebrikler sevgili öğrencilerim, tebrikler Murat Akar." diyerek bu büyük başarıda emeği geçen öğrencilerini ve Bahçeşehir Lise Kız Voleybol Takımı Antrenörü Murat Akar'ı tebrik etti.  

Akar'da spora olan destekleri nedeniyle Baba'ya şu sözlerle teşekkür etti: "Burcu Hanım, takım olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. Sizlerin spora ve sporcuya verdiğiniz destek sayesinde uzun yıllar adımızdan söz ettireceğiz."

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2017, 13:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83