Bahçeşehir ringlerde de şampiyon!

Bahçeşehir koleji Alanya Öğrencisi Grigorijs Zeigermahers Antalya Şampiyonu oldu. Antalya’da gerçekleşen okul sporları boks müsabakalarında Antalya şampiyonu olarak Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Bahçeşehir ringlerde de şampiyon!
27 Şubat 1 Mart 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşen okul sporları genç erkekler A kategorisi boks müsabakalarında Bahçeşehir Koleji Alanya Öğrencisi Grigorijs Zeigermahers Antalya Şampiyonu oldu. Antalya Müsabakalarında Bahçeşehir Koleji Alanya’nın yanı sıra bir çok okul mücadele etti.  Bahçeşehir Koleji Alanya Lise 3. Sınıf Öğrencisi Grigorijs Zeigermahers 75 kiloda rakiplerini geride bırakarak Antalya şampiyonu olurken Türkiye şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

Bahçeşehir Koleji Alanya yaptığı açıklamada; "Okul olarak öğrencilerimizi sadece akademik anlamda değil sosyal ve sportif faaliyetlerde de başarıya ulaştırmayı hedefliyoruz. Öğrencimiz Grigorijs Zeigermahers’in başarısı da doğru adımlar attığımızın kanıtı olmuştur. Öğrencimizi kutluyor Türkiye şampiyonasında başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı

Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2018, 14:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83