Bakan Bak'dan Alanyalı Toprak'a tebrik mesajı

Superstock1000’de 130 puanla Avrupa ikincisi olan Alanyalı Toprak Razgatlıoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'tan tebrik mesajı geldi.

Bakan Bak'dan Alanyalı Toprak'a tebrik mesajı
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, Avrupa Superstock1000 Şampiyonası'nda Avrupa ikinciliğini elde etti. İspanya'daki Jerez Pisti'nde koşulan son ayak yarışında Toprak, 15 turluk yarışı üçüncü sırada bitirdi. İkinci sezonunu yaşadığı Superstock1000’de bu sonuçla milli sporcu 130 puanla Avrupa ikincisi oldu.

Sürücüler klasmanında İtalyan Ruben Rinaldi 138 puanla birinci olurken, Fransız Florian Marino da 120 puanla üçüncü sırada kaldı.

Bakan’dan Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Superstock1000 Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olan Toprak Razgatlıoğlu için bir tebrik mesajı yayımladı.

Bakan Bak mesajında şu ifadelere yer verdi:

İspanya’da düzenlenen Avrupa Superstock1000 Şampiyonası’nda ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek Avrupa ikincisi olan milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu’nu gönülden kutluyorum. Kazandığı başarılarla kariyerinde emin adımlarla yükselen genç kardeşimizin başarılarının devamını diliyorum.” 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 16:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83