Başkan Çavuşoğlu sert konuştu! Hadsizler

Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş'a açtı ağzını yumdu gözünü.

Başkan Çavuşoğlu sert konuştu! Hadsizler
Ak Parti'nin Alanyaspor Storesini ziyaretine Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu'da katıldı. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, haksız yere Aytemiz Alanyaspor'u eleştirenlere sert tepki gösterdi. 

'NE BENİM TAKIMIM, NE DE YÖNETİMİN'

"Başka Alanya yok! Başkan Alanya olmadığı gibi başka Alanyaspor'da yok" diyerek sözlerine başlayan Çavuşoğlu, son günlerde iyi sonuçlar alamadıklarının altını çizdi. Eleştiriler hakkında konuşan Çavuşoğlu, "Tabi futbolda bunlar var,  biz sonuna kadar pes etmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bir takım olumsuz görüşlerde bizi yıldıramaz. Bazı fırsatçılarında çıkıp haksız eleştiriler yapmasını da ben biraz ahlaksızca buluyorum işin doğrusu. Kulübün içerisinde hiçbir ilgileri yada bizim çalışmalarımızla, ne yaptığımızla bilgileri olmadan gelişi güzel yazanlar var. Bunu basın anlamında söylemiyorum. Sosyal medyada yazanlardan bahsediyorum. Tabi ki basın mensupları her zaman Alanyasporumuza desteğini hissettik. Zor zamanda da, iyi zamanda da hissettik. Böyle olmalı çünkü bu şehrin takımı ne benim şahsımın takımı ne de yönetimin takımı." diye konuştu. 

'YAŞADIĞIMIZ ZORLUKLARI BİZ BİLİRİZ'

"Alanya'dan Alanyaspor'a ne kadar destek verildiğini iyi irdelemek lazım" diyen Çavuşoğlu, "Bu anlamda çok bilinçsiz ve boş konuşanlar var. Alanyaspor olarak kimseye veremeyecek, hiçbir hesabımız yok Allah’a şükür. Ben bu kulübün şahsım olarak ve yönetimdeki arkadaşlarımla birlikte Alanyaspor 3. ligde de 2. ligde de 1. ligde de ve Süper Lig’de her kademesinde görev yaptım. Her kademinin zorluğunu da iyi biliyorum. Başarılı olamadığın zaman, maç kazanamadığın zaman hiçbir zaman mutlu olamassın. Çünkü bizim çektiğimiz sıkıntıyı, yaşadığımız zorlukları biz ve bize yakın olan insanlar bilir. Biz bu göreve geldiğimiz günden bu tarafa iyi şeyler yaptığımıza inanıyoruz yönetim olarak. Bazıları buna inanmasa da geldiğimiz nokta ile bugünkü nokta arasındaki farkı anlayabilenler zaten anlıyor, anlamak istemeyenlerde anlamıyor. O da çok önemli değil bizim için." dedi. 

ODA BAŞKANINA SERT SÖZLER

Alanya Metal İşleri Odası Başkanı Kerim Taş'ı ima ettiği düşünülen Çavuşoğlu sert eleştirilere aynı dille yanıt verdi. Çavuşoğlu:

"Bugüne baktığımız zaman Aytemiz Alanyaspor Süper Lig’de ve bunun hala kıymeti bilinmiyor. Hala burada olduğunun bilincinde olamayan bir kesim var. Bunu da buradan belirtmek istiyorum. Sosyal medyadan sallamak, yazmak kolay ama maalesef işin iç yüzü öyle değil. Bir tane oda başkanı yazmış dün; ‘Alanyaspor’un gelirleri Türkiye’de bir çok kulübün ilerisinde’ diye. Kendisini de aradım dedim, 'Herhalde kulübün mali işlerini siz yürütüyorsunuz da bizim haberimiz yok' diye. 'Biliyor musun ne kadar gelirimiz var?' dedim. ‘Bilmiyorum’ dedi. Yani bildiğin bir şey var mı, yok. Hiçbir şey bilmiyor. Bilmiyorsan o zaman susacaksın kardeşim. Odanın başkanlığını yapıyorsun ama hiç bir şeyden haberin yok. Daha düne kadar kulübün sahte forması ile dolaşıyordun bir şenlikte seni rezil ettim, ondan sonra gittin Alanyaspor forması aldın. Kendisine de net bir şekilde bunları söyledim. Bunu niye anlatıyorum: Örnek olsun diye anlatıyorum. Kimse kusura bakmasında haksız eleştirilerin karşısında da dimdik dururuz. Hadsizlerin de hadlerini bildirmesini biliriz." diyerek sözlerini noktaladı.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 16:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83