Başkan Uysal'a Alanyaspor forması

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’a, genç takım oyuncularını Aytemiz Anlanyaspor altyapısıyla buluşturduğu için ‘07’ numaralı Alanyaspor forması hediye edildi.

Başkan Uysal'a Alanyaspor forması
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la sporda kuralları değiştiren ve Türk sporuna yeni oyuncular kazandırmak için başta altyapı olmak üzere büyük atılımlar gerçekleştiren Muratpaşa Belediyesi, futbolda kentin Süper Lig’de mücadele eden iki takımın da altyapı fabrikası oldu.
Belediyespor’un Türkiye ve Antalya şampiyonu olan genç takımlarından oyuncular sezon öncesi hazırlık kamplarında denenirken geçen yıl 5 oyuncuyu takımla birlikte kampa alan Alanyaspor Muratpaşa Belediyesispor’un 3 oyuncusuyla devam kararı aldı. Bu yıl da Alanyaspor kampı için 2 oyuncu seçilirken Ayteniz Alanyaspor’un altyapı hocalarından Mehmet Öncan teşekkür için Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette altyapı konusunda çalışmaları ve verdiği destek dolayısıyla Başkan Uysal’a teşekkür eden Öncan, ‘07’ numaralı Alanyaspor forması hediye etti. Başkan Uysal ise geçen yıl U17 kategorisinde gelen Türkiye şampiyonluğu ve bu yıl da U19 kategorisinde mücadele eden takımın Antalya şampiyonluğunun Muratpaşa’nın spora ilişkin bakış açısının en önemli çıktısı olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 13:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83