Başkan Yücel'e sporda özel ödül

Başkan Yücel'e sporda özel ödül
Türkiye’yi temsil eden sporcular, antrenörler, kulüpler ve yöneticilerin başarılarına göre verilen ‘Bakırköy Ata Spor Kulübü Sporun Enleri’ ödüllerinde kazananlar açıklandı. Jüri Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i de spora katkıları ve başarılarından dolayı ödüle layık gördü. Ayrıca Kestelspor’dan Mehmet Küçükdurmuş yılın fair-play ödülü aldı.

Türkiye’yi temsil eden sporcular, antrenörler, kulüpler ve yöneticilerin başarılarına göre verilen ‘Bakırköy Ata Spor Kulübü Sporun Enleri’ ödüllerinde kazananlar açıklandı. Bakırköy Belediyesi’nin katkılarıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Bakırköy Ata Spor Kulübü Sporun Enleri’nde ödül alan sporcular yapılan basın toplantısıyla belli oldu. Düzenlenen toplantıya Bakırköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Sait Babaoğlu, Bakırköy Belediyesi Başkanvekili Mahir Çelik ve Bakırköy Ata Spor Kulübü Genel Müdürü Yusuf Garip katılım gösterdi.

Jüri, 9 yıl sonra Formula 1 yarışlarının yeniden İstanbul’a gelmesini sağlayan İntercity Yönetim Kurulu Başkanı Ali Vural Ak, spora katıları ve başarılarından dolayı İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş, İBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı Mansur Güneş, Gençlik ve Spor Gönüllüleri Derneği Başkanı Şenol Güneş, Spor İstanbul Genel Müdürü İ.Renay Onur, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Amasya Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı ve Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu’nu da ödüle layık gördü.

Yılın fair-play ödülü Mehmet Küçükdurmuş (Alanya Kestelspor – Yatağanspor maçında gol pozisyonuna giren aynı zamanda gol krallığı yarışında lider olan Kestelsporlu Mehmet Küçükdurmuş, rakibi Yatağansporlu futbolcunun sakatlanması üzerine, topu taca atarak oyunu durdurması nedeniyle bu ödüle layık görüldü. 

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2020, 18:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83