Başkan Yücel: Spor yapmayan çocuk kalmasın

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çocukların yeteneklerini geliştirmek ve yaz tatillerini en iyi şekilde değerlendirebilmeleri için 9 farklı spor dalında “Yaz Okulu” açtıklarını söyledi. Başkan Yücel, tüm ailelerin çocuklarını yaz spor okulu imkanından faydalandırmasını istedi.

Başkan Yücel: Spor yapmayan çocuk kalmasın
Alanya Belediyesi’nin  çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve yeteneklerini geliştirmek amacıyla düzenlediği,  “Yaz Okulları” bu yılda faaliyete geçiyor.  Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğü ve Belediyespor Kulübü işbirliğinde, yüzme, futbol, basketbol, tenis, voleybol, jimnsatik,  boks,  step areobik,  kıck boks olmak üzere tam 9 farklı branşta yaz boyu çocuklara eğitim verilecek.

Her yıl çok sayıda başvurunun yapıldığı ve binlerce öğrencinin spor yapmak için tercih ettiği Yaz Spor Okullarına bu yıl da talep yoğun. 

“ÇOCUKLARIMIZIN SAĞLIKLI GELİŞİMİ İÇİN SPOR ÇOK ÖNEMLİ”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, çocukların yeteneklerini geliştirmek ve okul dışında zamanlarını kaliteli kullanmak için 9 farklı spor dalında “Yaz Okulu” açtıklarını söyledi.  Başkan Yücel, ailelerin çocuklarını spor yapması için teşvik etmesi ve başarılı olabilecekleri branşa yönlendirmesi gerektiğini belirterek, “Buradan tüm anne ve babalara seslenmek istiyorum. Spor alışkanlığı küçük yaşta yapılmalı ve alışkanlık edinilmeli. Alanya Belediyesi Spor Müdürlüğümüz ile Alanya Belediyespor Tesisleri olarak bu imkanı sağlıyoruz. Ailelere de çocuklarını buraya getirmek kalıyor. Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek yaratmak hem ailelerin hem de bizim asli görevimiz. Tüm branşlarda uzman kadrolarımız eğitim veriyor. Çocuklarınızın zamanlarına değer katmak için Yaz Okulları’na bekliyoruz.” dedi.          

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2017, 12:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83