BATMAN VE DİYARBAKIR'IN DESTEĞİ ALANYASPOR'A

Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven'in, Alanyaspor'a destek için başlattığı kampanya ilçe sınırlarını aştı. Başta Batman ve Diyarbakır olmak üzere bir çok kentten Alanyaspor'a destek var.

BATMAN VE DİYARBAKIR'IN DESTEĞİ ALANYASPOR'A

 Kaymakam Tanrıseven'in memleketi Batman'da yayınlanan Batman Çağdaş gazetesi "Süper Kaymakam Süper Lig yolunda" başlığı atarken, Batman Demokrat Haber gazetesi de Kaymakam Tanrıseven'in Alanyaspor için yaptığı çalışmalardan övgü ile söz etti.

banner111
Alanya Kaymakam Dr. Hasan Tanrıseven'in sosyal medya hesaplarına Tanrıseven'in daha önce görev yaptığı Diyarbakır'dan da destek yağdı. Geçmişte Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı da yapan Tanrıseven'den dolayı, Diyarbakırlı taraftarlar da Alanyaspor'a başarı dileğinde bulundu. 

Sosyal medyada yayınlanan bazı mesajlar şöyle:

Samet İpek:
DİYARBAKIR'dan Başarılar dileriz ALANYA.

Murat Avcı
Sayın Valim, Diyarbakır'da bir gazeteci olarak Alanyaspor'a canı gönülden başarılar diler, Diyarbakır'dan kucak dolusu sevgi saygı hürmet iletiriz. Sizin oldugunuz yerde başarı olmaması na mümkün...
Mansur Obut (Batman GAP Gazetesi)

BATMANLILAR OLARAK BUGÜN ALANYASPORLUYUZ SAYIN KAYMAKAMIM... DUALARIMIZ SİZLERLE.. BAŞARILAR...

Nuri Demir: 
BİR BATMANLI OLARAK TÜM KALBİMİZLE ALANYA SPORUN ARKASINDAYIZ. ADANA DEMİR SPOR ELAZIĞ'IN HAKKINI YİYEREK BURAYA GELDİ AMA ALANYA PAPUÇ BIRAKMAZ ONLARA. HAYDE ALANYA SENİ SÜPER LİGE RENK KATMAYA ÇAĞIRIYORUZ....

Şahin Doğan
Başarılar Sayın Valim, dualarımız sizinle Urfa'dan sevgiler saygılar. Gene de herşeyin hayırlısını dileyelim Yüce Allah'tan.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2016, 16:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83