Belediyespor'da TOFAŞ alarmı

Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, önümüzdeki Pazar günü Saat 15.00'de 75. Yıl Spor Salonu'nda oynanacak kritik maç öncesi tüm spor severleri maça davet etti.

Belediyespor'da TOFAŞ alarmı

Alanya'nın 1. Lig'deki Temsilcisi Alanya Belediyespor 1. Lig Erkekler Voleybol Takımı 24  Mart Pazar Günü Saat 15.00'de kaderini belirleyecek kritik maça hazırlanıyor. Lig'in 26. haftasında kendi evinde TOFAŞ SPOR'u ağırlayacak olan Belediyespor sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz bu haftaki TOFAŞ maçını alması halinde 6-7 Nisan'da Kayesri'de yapılacak Play-Off mücadelelerine katılıp Efeler Lig'i için mücadele edecek.

banner111

ERKEN: "BU MAÇ YANIMIZDA OLUN"

Alanya Belediyespor 1. Lig Erkekler Voleybol Takımı'nın Pazar Günü çıkacağı son kritik maç öncesi bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Mehmet Erken, tüm spor severlerin bu hafta Alanya Belediyespor'un yanında olması gerektiğini vurguladı. Erken, "Lig boyunca bu haftayı bekledik. Belediyespor voleybol takımımız Efeler Lig'ine çıkmak için sona yaklaştı. Bu hafta oynayacağımız maç son derece önemli. Takımımızın taraftar desteğine ihtiyacı var. Pazar Günü Saat 15.00'de 75. Yıl Spor Salonu'nda TOFAŞ ile oynanacak maç için tüm spor severleri tek yürek olup takımımızı desteklemek için maça bekliyorum. Gün şehrimizin takımına sahip çıkma günüdür."dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 15:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83