Belediyespor her branşta mutlu

Alanya Belediyespor her branşta haftayı galibiyetle kapattı. Futbol, basketbol, voleybol ve muay thai'de rakiplerini maglup eden belediyespor, taraftarlarını sevince boğdu.

Belediyespor her branşta mutlu

 VOLEYBOLDA GELENEK BOZULMADI

banner111
2. Lig'de mücadele eden Alanya Belediyespor, evinde misafir ettiği Denizli Acıpayamspor'u 3-0 maglup ederek zirvedeki yerini korudu.

POTADA ÇİFTE SEVİNÇ
Kadınlar Bölgesel Lig'in de Fix Oto Antalta"yı 57-53 maglup eden temsilcimiz, Yıldız Kızlarda ise Serik Belediyesi'ni 3-0 maglup etti.

FUTBOLDA DA GÜLDÜK
U14 Lig'inde oynadığı 5 maçta 15 puan alan Alanya Belediyesi Türklerspor namaglup yoluna devam ederken, temsilcimiz U15 Lig'inde Antalya Varsakspor'u 2-1 yendi. Akdeniz Timsahsporla karşılaşan U17 takımı ise rakibini 1-0 maglup etmeyi başardı.

MUAY THAİDA MADALYALARI TOPLADIK
Adana'da yapılan 15 Temmuz İller arası Şehitler Kupası'na katılan Muay thai takımımız 3 birincilik, 2 ikincilik ve 8 üçüncülükle ilçeye döndü. 

ERKEN: MUTLU OLDUK
Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken galibiyet dolu bir hafta sonu geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyerek, "Tüm kadromuz hedefe kitlendi.  Tüm oyuncu ve teknik heyeti kutlarım." dedi.





Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2016, 14:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83