Belediyespor 'Referansı' aldı

Belediyespor 'Referansı' aldı
Alanya Belediyespor spora ve sporcuya verdiği desteği açtığı spor merkezleri ile sürdürmeye devam ediyor.
Alanya’nın elit spor salonlarından biri olan Referans Yaşam Kulübü Alanya Belediyespor bünyesine katıldı. 25 Metreli yol üzerinde faaliyet gösteren Referans Yaşam Kulübü, 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle Premier Clup adı altında belediyespor bünyesinde hizmet vermeye devam edecek.
Pilates, yoga, yogalatas, zumba, reformer, jimnastik, bale, modern dans derslerinin verileceği Premier Clup’te Aynur Moradi ile Julia Ulutunçok ders verecek.
Gençlere olduğu kadar yetişkinlere de spor yapma imkanı sunan Alanya Belediyespor, Premier Clup ile birlikte toplamda 7 ayrı noktada gençlere ve yetişkinlere spor hizmeti veriyor.
Alanya Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Erken, yeni bir spor merkezini daha gençlerin ve yetişkinlerin hizmetine sunmaya hazırlandıklarını söyleyerek, “Vatandaşlarımızın spor yapabilecekleri alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Hem gençlerimize hem de mahallerimizde bulunan her yaştan insanımıza spor yapma imkanı sağlayacak projeleri de hızla hayata geçiriyoruz. Çünkü spor, yalnızca sağlıklı bedenlere sahip olmak için değil, sağlıklı nesillerin de yetişmesi için önemli bir aktivitedir ” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2019, 09:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83