BİNBAŞININ ALANYASPOR'DAN İSTEĞİ

Alanya İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Fatih Hati, Multigroup Alanyaspor Kulübü'nü ziyaret etti. Binbaşı Hati'nin ziyaretinde kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, başkan yardımcısı Enver Vural ve Ali Baki Boz ile genel koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu yer aldı.

BİNBAŞININ ALANYASPOR'DAN İSTEĞİ

 Binbaşı Hati, 14 Haziran'da gerçekleştirilecek jandarmanın 177. kuruluş yıldönümü etkinlikleri hakkında kulüp başkanı Çavuşoğlu'na bilgi verdi. Binbaşı Hati, jandarma teşkilatının kuruluş yıldönümünün halka tanıtılması amacıyla Multigroup Alanyaspor'un sahasında oynayacağı Göztepe maçında üzerinde 'Kanun Ordusu Jandarma 177 Yaşında' yazan pankartla sahaya çıkması için talepte bulundu. 

banner111
Başkan Çavuşoğlu ise bu talebin yerine getirilmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'nun gerekli iznin alınması için başvuru yapacaklarını söyledi. Başkan Çavuşoğlu ayrıca kulübe gelir elde edilmesi için başlatılan eşya piyangosu için de binbaşı Hati'den destek istedi. Binbaşı Hati de, çekilişin amacına ulaşabilmesi için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını kaydetti. 
Başkan Çavuşoğlu ziyaretin anısına binbaşı Hati’ye üzerinde ismi yazan Alanyaspor forması hediye etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, 11:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83