Böcek, Çavuşoğlu'na Alanyaspor için sevindirici haberi verdi

Böcek, Çavuşoğlu'na Alanyaspor için sevindirici haberi verdi
Alanyaspor Kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri bugün Antalya’da bazı ziyaretlerde bulundu. Yönetim kurulumu ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret etti. 
Ziyarete 2’nci başkan Kamil Köseoğlu,  asbaşkan Dilever Çekiç, başkan yardımcısı Nazmi Yüksel, genel sekreter Fikret Arık, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Uslu, Muhammet Çetin, Mehmet Güler, Enver Vural, Murat Kayacan ve Hüseyin Girenes de katıldı. 

Başkanı Çavuşoğlu, yönetim kurulu çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verirken, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ise yapımına başlanan yeni Alanyaspor Kulübü Tesisleri inşaatını yerinde incelemek ve projeyle ilgili toplantı yapmak için kısa bir süre sonra Alanya’yı ziyaret edeceğini belirterek, “Tesis projesi durmayacak, devam edecek. Yerinde inceleme yapacağım ve projeyi hep birlikte tamamlayacağız” dedi.

Başkan Hasan Çavuşoğlu ziyaretin anısına Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e futbolcularımızın imzası yer alan formamızı hediye etti.

Başkan Hasan Çavuşoğlu ve yönetim kurulu daha sonra Akdeniz Belediyeler Birliği Eğitim Koordinatörlüğü görevine getirilen Nurettin Uludağ’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2019, 18:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83