'Bu şehir ihaneti asla unutmaz'

'Bu şehir ihaneti asla unutmaz'
Alanyaspor’un taraftar grubu Şimşekler Lideri Fatih Aslan, Alanyaspor hakkında çıkan dedikodulara tepki gösterdi.

Alanyaspor’un en etkili taraftar gruplarından olan Şimşekler Lider Fatih Aslan, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile Alanyaspor hakkında çıkan asılsız haberlere tepki gösterdi. Aslan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Alanyaspor’u en çok biz üzüyoruz….

Ligde ilk 5 içerisine girmeye çalışan ve Türkiye Kupası’nda finale yükselen bir takımımız var. Başkanımız Hasan Çavuşoğlu, yöneticilerimiz ve futbolcularımızın verdikleri emeklerle Türkiye’de imkansız denilenleri yapan, başarıdan başarıya koşan şehrimizin gururu bir Alanyasporumuz var..

Yalnız bakıyorum; son günlerde dedikoduların ardı arkası kesilmiyor. Özellikle kendi içerimizde kaynağı belli olmayan, kesin mi? değil mi? bilmediğimiz ne varsa yazıp çiziyoruz… Teknik direktör ve futbolcularımızın hepsi her gün başka takımlara gönderiliyor, her gün onlar hakkında bitmek tükenmek bilmeyen yalanlar ortaya atılıyor.

Özellikle Alanya’da bazı basın kuruluşları da bu duruma çanak tutuyor.

Yapmayın!!! Bu şehri seven, Alanyaspor’u seven hiç kimse bu oyunlara alet olmasın. Bu dedikodular, bu yalanların zararı yine bize ve takımımıza olur. Koca bir sezonun emeklerini toplayacağımız son düzlüğe girdiğimiz şu günlerde bu yapılanların tek adı İHANET’tir.

Bu şehir her şeyi unutur ama İHANET’i unutmaz…” 

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2020, 07:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83