Çağdaş Atan: Kendimi zor tutuyorum

Çağdaş Atan: Kendimi zor tutuyorum
Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Beşiktaş yenilgisinin ardından eleştirilere yanıt verdi. Denizlispor galibiyetinin ardından konuşan Atan, "Çok yıprandık, kendimi zor tutuyorum" diye konuştu.

Süper Lig'in 33. haftasında Aytemiz Alanyaspor deplasmanda Beşiktaş'a 3-0 mağlup olmuştu. Akdeniz ekibinin kaçırdığı fırsatlar ve yenen goller sosyal medyada eleştirilere neden olmuştu. Alanyaspor'un teknik direktörü Çağdaş Atan, Denizlispor maçının ardından TRT Spor'a verdiği röportajda kendilerine yöneltilen yorumlardan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.
Atan, "Ben bu galibiyeti öncelikle aileme armağan ediyorum. Çünkü Beşiktaş maçından sonra söylenenler, ortaya atılan iddialar o kadar çirkin ve o kadar karalayıcıydı ki bizim canımızı çok yaktı. Böyle şeyler duyduğumuz için gerçekten çok üzgünüz. 15-16 sene profesyonel futbolculuk hayatım oldu. Hiçbir zaman hiçbir yerde adım bu şekilde anılmadı. Çok incindik, yıprandık. Büyük takımların başımızın üzerinde yeri var. Ben Çağdaş Atan olarak, kulübüm bir marka olarak bir oyunun parçası olamaz. O yüzden kimse bizim üzerimizde böyle haklar iddia etmesin. Duygulandım... Kendimi zor tutuyorum. İnsanlardan tek dileğim kalplerinin güzelliklerle dolu olmasıdır" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2021, 08:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83